Hai la UNITBV!

La Facultatea de Educație fizică și sporturi montane se studiază 18 sporturi, dar un mare accent se pune pe sporturile montane, aceasta fiind singura facultate din țară cu un astfel de profil. Anual, facultatea organizează Campionatul Național Universitar de Schi, în Poiana Brașov. Competiția adună la start aproximativ 100 de studenți din toată țara. Iarna, studenții se antrenează pe cele 7 pârtii din Poiana Brașov – stațiunea de schi cu cele mai lungi pârtii din România și pe baza olimpică de sărituri cu schiurile, de la Râșnov și pe cea de la Săcele.

Studenții au posibilitatea să studieze timp de un semestru sau chiar un an întreg, în cadrul mobilităților Erasmus, la una dintre cele 6 universități partenere din Europa, din țări precum: Spania, Portugalia, Germania etc.

dece1

SUSȚINEM PERFORMANȚA

Universitatea Transilvania din Brașov le oferă studenților 10 tipuri de burse. Studenții cu rezultate academice remarcabile și tinerii implicați în viața comunității primesc burse din partea Universității – „Bursa de excelență a Universității Transilvania din Brașov”, în valoare de 3.000 de lei și „Bursa internship student-campus”.

Sunt premiați și stimulați șefii de promoție ai liceelor care devin studenții noștri, sunt premiați șefii de promoție ai programelor noastre de licență, sunt susținuți și încurajați studenții cu dificultăți materiale și cu performanțe deosebite.

În centrul nostru universitar există două mari complexuri studențești – 13 cămine, însumând 4.200 de locuri de cazare (185 - 315 lei/lună). Fiecare complex dispune de o cantină-restaurant. Bazele sportive (teren de fotbal cu nocturnă, 4 săli de sport) sunt deschise în permanență studenților.

de ce2