Simulare admitere 2024

Simulare admitere EFSM - 18 mai 2024

FACULTATEA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORTURI MONTANE  DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA DIN BRAȘOV
ORGANIZEAZĂ,
ÎN DATA DE 18.05.2024

TESTUL DE SIMULARE A EXAMENULUI DE ADMITERE LA PROGRAMELE DE STUDII DE LICENȚĂ

Kinetoterapie si motricitate specială (KMS)

Sport și Performanță motrică (SPM)

Educație fizică și sportivă (EFS)

 Înscrierea la testul de simulare a examenului de admitere se realizează prin completarea formularului de mai jos. Este necesară completarea tuturor câmpurilor din formularul de înscriere. În cazul în care nu completați (corespunzător) toate câmpurile, înscrierea nu va fi validată. Dacă un candidat dorește să susțină atât testarea pentru programul de studii KMS, cât și traseul aplicativ pentru programele de studii SPM sau EFS, va bifa in formular programele de studii la care dorește sa fie evaluat.

Înscriere simulare admitere
__ . . . Kinetoterapie si motricitate specială (KMS) __ . . . Sport și Performanță motrică (SPM) __ . . . Educație fizică și sportivă (EFS)

Data limită pentru înscriere: 15.05.2024, ora 23:59.

După completarea formularului, veți fi notificat printr-un mesaj trimis pe adresa de e-mail trecută în formularul de înscriere.

Repartizarea pe săli a candidaților înscriși la KMS  va fi postată pe site-ul Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane în data de 17 mai 2024.

Programarea candidaților pentru susținerea probei constând în parcurgerea traseului tehnico-aplicativ va fi afișată în data de 17 mai 2024.

Candidații se vor prezenta la sala în care au fost repartizați începând cu ora 09.00, având asupra lor un act de identitate.
• Accesul în sala de examen se face pe baza actului de identitate
• Baremul de corectare va fi postat pe site-ul facultății imediat după terminarea testului (expirarea timpului regulamentar de examen).
• Rezultatele se vor afișa pe site-ul Facultății de Facultății de Educație Fizică și Sporturi Montane, cu respectarea Regulamentului general privind protectia datelor (RGPD) – Regulamentul (UE) 2016/679 (postarea rezultatelor se va face pe baza ID).

Vă dorim succes!